De Expertgroep Diëtisten Goed Gevoed Ouder Worden is een geaccrediteerd landelijk netwerk dat bestaat uit diëtisten die getraind zijn in het geven van de interventie Goed Gevoed Ouder Worden. Zij zijn op de hoogte van de laatste stand van zaken op het gebied van ondervoeding.

Op zoek naar scholing of voorlichtingsbijeenkomst?

Ben je op zoek naar een diëtist die scholing kan verzorgen over ondervoeding voor professionals of een voorlichtingsbijeenkomst voor ouderen en mantelzorgers? Neem dan eens contact op met een diëtist in jouw regio. Hij/zij kijkt graag met je naar de mogelijkheden. Een overzicht van leden van dit netwerk vind je hier.

Introductietraining Kennisnetwerk Expertgroep Goed gevoed ouder worden.

Op donderdag 9 november van 16.00-17.30 uur is een online introductietraining (maximaal 20 deelnemers). De Expertgroep Diëtisten Goed Gevoed Ouder Worden is een geaccrediteerd landelijk netwerk dat bestaat uit diëtisten die getraind zijn in het geven van de interventie Goed Gevoed Ouder Worden. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op gebied van ondervoeding, ben je bereid jaarlijks een aantal scholingen te geven aan professionals en/of ouderen én wil je actief bijdragen aan dit netwerk? Dan is deze bijeenkomst misschien wel iets voor jou. Meer informatie en voorwaarden voor deelname over dit Kennisnetwerk vind je via Deelname Expertgroep diëtisten – Kenniscentrum Ondervoeding.

Aanmelden voor de introductietraining kan bij Elke Naumann (e.naumann@kenniscentrumondervoeding.nl) voor 1 november.  Je kan hier ook aangeven als je geïnteresseerd bent voor deze introductietraining op een latere datum.

Deelname aan Expertgroep diëtisten Goed Gevoed Ouder Worden?

Ben je diëtist, wil je meer weten of deelnemen aan de Expertgroep diëtisten Goed Gevoed Ouder Worden, klik dan hier.